Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida celebra la Setmana de la mobilitat sostenible i segura

A partir d’avui i fins al 30 de setembre Gelida celebra la Setmana de la mobilitat sostenible i segura amb l’objectiu de conscienciar sobre la necessitat d’evitar l’ús del cotxe a favor de l’ús del transport públic i altres modes de transport més sostenibles.  <br />

És per això que a Gelida s’intentarà potenciar l’ús del funicular per desplaçar-se fins a l’estació de Rodalies. Durant aquestes dues setmanes estaran en servei els dos vagons del funicular (normalment en funciona només un) i el bitllet del funicular serà integrat amb l’ATM.

Per altra banda, el Patronat d’Esports organitza una bicicletada popular aquest diumenge. La sortida es farà a les 10 del matí des de la Plaça de la Vila.

Finalment, la Policia Local de Gelida informarà a través de xerrades i conferències a les escoles i institut de les mesures de seguretat que s’han de prendre quan fas ús del transport, ja sigui públic o privat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: