Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Festa Major a Espiells

El nucli rural d’Espiells de Sant Sadurní celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major.

Dissabte i diumenge el nucli rural d’Espiells celebrarà la seva Festa Major amb actes per a tots els públics. La festa començarà el dissabte, a les 5 de la tarda, amb un torneig triangular de futbol al camp municipal de la Triola, en el qual hi participaran els equips de Can Benet, Can Catassús i Espiells. El mateix dissabte, a les 11 de la nit, hi haurà ball a la plaça d’Espiells amb l’Orquestra Doble Swing. Es repartirà coca i cava a tots els assistents i també hi haurà un servei de bar. Els actes de Festa Major continuaran diumenge, a la 1 del migdia, amb una missa solemne a la capella preromànica de San Benet d’Espiells, un edifici que ha sofert diferents reformes al llarg dels segles. Després de l’acte litúrgic, hi haurà una cercavila amb la participació dels Joves Diables Se m’n Refum i els gegants i nans de Ca l’Avi. Després, a les 5 de la tarda, a la plaça d’Espiells, espectacle infantil amb el grup Ratataplam i, a continuació, ball de cloenda amb l’Orquestra Beverly.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: