Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge s’oferirà un itinerari guiat entre vinyes a Sant Pau

A mitjans de setembre, amb el raïm madur i ben entrada la verema, és un bon moment per fer una passejada entre vinyes, i admirar els ceps en tota la seva esplendor, veure diferents formes de conreu, o aprendre a distingir  diferents varietats de raïm.

L’itinerari es farà diumenge i transcorre per la zona de Sant Pau, una plana agrària que culmina al nord-oest amb la muntanya de Sant Pau, al cor de la DO Penedès. <br />La passejada entre vinyes és un dels actes organitzats amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que sota el lema "Estalvia combustible, regala aire net", pretén recordar, un any més, que desplaçar-se a peu, en bicicleta i en transport públic és més eficient, segur, tranquil i saludable. <br />El lloc i l’hora de trobada serà Camí de Pacs, a la cruïlla amb el Balcó de les Clotes, a les 10 del matí. L’activitat té una durada aproximada d’una hora i mitja, s’adreça a un públic familiar i és gratuïta. En cas de pluja, quedarà suspesa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: