Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca manté el lideratge

Ràdio Vilafranca es consolida com l’emissora  comarcal líder a l’Alt Penedès amb 20 mil oients.

El dades de la tercera onada del baròmetre de la comunicació d’aquest 2011 confirmen la posició de lideratge en la ràdio comarcal de Ràdio Vilafranca a l’Alt Penedès. Les xifres indiquen que en l’últim mes l’emissora municipal de Vilafranca ha tingut una audiència de 20.000 persones una xifra que la situa només per sota de Catalunya Ràdio, i amb millors resultats, per exemple que RAC1 i la Cadena Ser. En relació a la ràdio local i comarcal és líder en el seu territori i en el conjunt de tot Catalunya se situa en el grup capdavanter d’emissores municipals i en el cinquè lloc en quan a audiència pel que fa a les emissores comarcals. Aquestes dades es desprenen de la tercera onada del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura, un estudi de mesura i anàlisi de les audiències dels mitjans de comunicació i dels consums culturals en els territoris de parla catalana. L’objectiu principal del Baròmetre, impulsat per FUNDACC – Fundació Audiències de la Comunicació i la Cultura, és proporcionar informació valuosa als agents del mercat de la comunicació i la cultura interessats a definir estratègies comercials i polítiques efectives.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: