Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Onzena edició de la Fira de Caça del Penedès

La Fira de Caça del Penedès canvia d’emplaçament i es trasllada al Bosc de l’Avi de Cal Maginet

Un dels actes que en aquests darrers anys s’ha convertit en tradicional dins de la Festa Major de Guardiola de Font-rubí és la Fira de Caça del Penedès, que enguany arriba a la seva onzena edició.<br />Consolidada com una de les més destacades a nivell de Catalunya, la Fira està totalment consolidada amb actes com ara l’exposició de gossos i articles relacionats amb la caça i la natura. Com explica Laia Sadurní, de l’Associació de Promotors de Fires de Caça del Penedès, enguany hi ha una novetat important que és la pròpia ubicació de la Fira. S’ha traslladat del Bosc de les Graus al Bosc de l’Avi de Cal Maginet
La Fira es desenvoluparà al llarg de tot el diumenge 7 d’agost al matí, entre les 8 del matí i les 2 del migdia. Vol ser de fet un punt de trobada de tota la gent vinculada al món de la caça de la comarca i de Catalunya. Com apunta en Josep Ràfols, de la colla del senglar de Font-rubí, en referència als caçadors sempre hi ha hagut una certa mala imatge que volen deixar de banda. Ràfols ha recordat que ells son els primers en defensar el medi natural i en vetllar per el manteniment d’espècies protegides i el suport també a pagesos i ramaders.

Entre les activitats previstes per diumenge al matí hi ha previst un concert de trompes de caça a càrrec d’una agrupació francesa; una exhibició d’Eva Rius en la modalitat de Sant Humbert, campiona de Catalunya del 2010.<br />HI haurà també tir amb arc amb l’Associació Esportiva Arc Penedès; passeig amb ponis i rucs per els més petits; el desè concurs de cant de caderneres i la onzena edició de premis als criadors de gossos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: