Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Bisbal sense gamma extra

La diada de la Bisbal es va quedar sense gamma extra i amb un registre molt per sota de l’aniversari de Cal Figarot.

Desprès de l’actuació dels Castellers de Vilafranca del dissabte a la tarda aquest 15 d’agost el punt de mira casteller es trobava a la tradicional diada de La Bisbal, una del les places històriques, malgrat no disposar de colla local. Una plaça on els Verds hi portaven actuant 20 anys i en la que no hi van ser convidats aquest 2011. Així el repte el tenien les dues colles de Valls. <br />La Vella va començar forta descarregant en primera ronda el 5 de 8, i amb objectius de castells superiors per a les properes rondes. En la segona van plantar el 3 de 9 que va caure un cop va ser carregat. La caiguda va fer rebaixar expectatives i la Vella en tercera ronda va afrontar el 4 de 8 amb l’agulla, que finalment només van carregar. La Vella acabava l’actuació de la Bisbal amb el pilar de sis descarregat. Menys sort va tenir la colla Joves dels Xiquets de Valls que en primera ronda va intentar en dues ocasions el 5 de 8, el mateix castell amb el que havia obert la Vella, però que en tots dos intents van haver de desmuntar l’estructura per indecisió de la canalla. La Joves va descarregar la torre de 8 amb folre en segona ronda i a la tercera va fer un intent de 3 de 9 que també va haver de baixar per indecisió de la canalla. El castell de tercera ronda va ser el 3 de 8, que finalment no van poder descarregar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: