Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El quintet Hiplips actua a Olèrdola dins del cicle "Música als Castells"

El quintet de metall Hiplips actua diumenge 21 d’agost al Castell d’Olèrdola, a partir de les 8 del vespre, dins del cicle "Música als Castells".

Hiplips és un quintet de metall format per joves professionals que han assolit un alt nivell en la seva especialitat instrumental i compten amb una dilatada experiència en agrupacions musicals tan diverses com orquestres simfòniques, bandes de música o big bands. Aquest fet els ha permès depurar la seva tècnica en la interpretació de multitud d’estils al llarg de les seves actuacions per tota al geografia del nostre país i d’Europa.<br />El Quintet de Metall Hiplips compta amb un extens repertori que inclou obres dels compositores més representatius del Renaixement, Barroc, Classicisme, Romanticisme i del segle XX, així com obres de música tradicional i de gèneres més moderns com el Jazz, Blues y el Dixie.<br />Hiplips el formen Juan Rodríguez, a la tuba, Diego Sanz, al trombó, Juan Miguel Marzá, a la trompa i Ramon Beltran i Eloi Vidal a la trompeta. L’entrada al concert té un preu de 4€. Els amics i adherits de la Fundació Castells Culturals de Catalunya que s’acreditin amb el carnet de membre tenen entrada lliure el titular i un acompanyant. Els socis del RACC, del TresC i del Carnet Jove poden obtenir dues entrades al preu d’una.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: