Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detenen tres homes per estafa

El passat divendres la Policia Local va detenir tres persones per haver comès un presumpte delicte d’estafa en un establiment públic ubicat al polígon industrial Estació de Mercaderies i Les Fonts.

Els fets van produir-se al matí, quan una trucada telefònica va alertar la Policia Local sobre la presència de tres individus sospitosos que es trobaven a l’interior d’una empresa on volien efectuar diverses compres d’un elevat valor econòmic. Els agents van comprovar que els individus sospitosos pretenien efectuar una compra d’uns materials de construcció per un elevat import, en nom d’una empresa constructora, i van comprovar que havien facilitat identificacions falses i que, presumptament, havien falsificat unes firmes per efectuar la compra del material. Així mateix, els agents van ser informats que el dia anterior aquestes persones havien fet una altra important operació de compra amb el mateix procediment.  Davant d’aquests fets els agents van practicar la detenció de les tres persones implicades i les van traslladar fins a les dependències de la Policia Local on es van instruir les diligències corresponents. Paral·lelament, es va traslladar la furgoneta de les persones detingudes fins al dipòsit de vehicles, lloc on es va efectuar un registre i es va localitzar una maleta amb diversos embolcalls que contenien substàncies estupefaents i diners en metàl·lic. Finalment, atesa la disposició de les substàncies estupefaents, els agents van imputar també a les persones detingudes un delicte contra la salut pública. Les persones detingudes tenen 50, 27 i 24 anys, són membres d’una mateixa família, resident al Vendrell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: