Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana han tornat les visites al campanar de Santa Maria després que dissabte passat quedés suspesa per la pluja

<div />El bon temps d’aquest dissabte va permetre rependre les visites a un dels llocs més emblemàtics de Vilafranca.

Aquest any s’han hagut d’anul·lar dues vegades degut al mal temps, però tot i això, les reserves continuen omplint el calendari setmana rere setmana. De fet, des del Servei de Cultura aconsellen apuntar-se amb temps perquè normalment hi ha molta demanda. Principalment els visitants provenen de la comarca de l’Alt Penedès, i sobretot de Vilafranca, però també hi ha gent de El Vendrell, Vilanoca, Sant Sadurní i fins i tot alguna vegada de Barcelona i Tarragona.</div>
<div></div>
<div>Entre els visitants n’hi ha alguns que els agrada tant la visita que fins i tot repeteixen. És el cas del Pere Gutiérrez, que en els 8 anys que fa que viu a Vilafranca , ja és el segon que puja fins la part més alta de la vila.</div>
<div></div>
<div>La copa de cava i les espectaculars vistes amb la posta de sol inclosa també ajuden a que les visites al campanar atreguin tanta gent, i les deixi tant satisfetes.</div>

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: