Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

"Inside Job" obre el cicle de cinema a la Fresca a Cal Figarot, oferint una visió àcida sobre la crisi econòmica

Aquest és el tercer any que Cine Club Vilafranca i els Verds organitzen un cicle de cinema a la fresca al pati de Cal Figarot.

Les sessions es fan tots els dijous de juliol a les 10 de la nit i son gratuïtes. El cicle començava aquest dijous 7 de juliol amb un plat fort com era el documental "Inside Job". S’acabarà el 28 de juliol de manera festiva amb la projecció d’una pel·lícula de Bollywood.<br />Des de Cine Club Vilafranca, Marina Mestres comentava que s’ha buscat un tipus de projeccions que puguin ser accessibles per al gran públic, però també per els habituals de cine club.
El documental "Inside Job", que posa noms i cognoms als responsables de la crisi financera, ha guanyat aquest any l’Oscar al millor documental. Marina Mestres explicava que es tracta d’un documental que fa pensar.

El cicle continuarà el 14 de juliol amb "Fantástico Sr. Fox", una insòlita pel·lícula d’animació per a adults de Wes Anderson. El 21 de juliol es projectarà la irreverent "Kick-Ass", una paròdia esbojarrada de les pel·lícules de super-herois.

El cicle continuarà el dijous 14 de juliol amb "Fantástico Sr. Fox", una insòlita pel·lícula d’animació per a adults de Wes Anderson. El 21 de juliol es projectarà la irreverent "Kick-Ass", una paròdia esbojarrada de les pel·lícules de super-herois. <br />Les projeccions s’acabaran el dijous 28 de juliol amb la projecció de "Love Aaj Kal", una pel·lícula del gènere Bollywood, la factoria índia de cinema colorista, musical i popular. Aprofitant que els Castellers de Vilafranca visitaran la ciutat de Bombai aquest proper agost i que des de Cine Club feia temps que es volia projectar un títol d’aquest gènere, el cicle s’acabarà de manera festiva amb aquesta superproducció inèdita al nostre país, que inclou actors carismàtics, cançons encomanadisses i coreografies espectaculars.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: