Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

PTV estrena la tercera entrega d’Històries de la Festa Major

L’objectiu de la sèrie és, novament, difondre la Festa Major però en aquesta ocasió a través d’històries curioses, anècdotes diverses, detalls interessants i personatges anònims que fan possible que la festa continuï sent una referència a tot Catalunya. <br />

Toni Comas, realitzador del programa, explica que una part important del programa l’ocuparan les peces del bestiari festiu i la resta tractaran diversos aspectes com els arxius documentals de la festa, la recuperació de certs balls, als anys 80, els anys de pluja o la indumentària dels balladors.

Seguint amb la línia d’altres anys, la vessant històrica també hi té una importància cabdal, ja que els reportatges estan reforçats amb imatges antigues, i material inèdit que fins ara no s’ha vist mai en televisió.

Penedès TV ha encomanat a TN Produccions la realització d’aquest programa.

<br /><em>Històries de la Festa Major</em> constarà de 10 capítols que s’emetran cada divendres, des de la setmana passada i fins el proper 2 de setembre.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: