Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya electoral de SI ha costat 6.750 euros

Igual que han fet la CUP i ICV, Solidaritat Catalana per la Independència fa públic el cost econòmic que els ha suposat la campanya electoral de les darreres eleccions municipals a Vilafranca. <br />

La despesa total ascendeix a 6.750 euros, que queden compensats per els ingressos derivats de les quotes dels adherits, activitats diverses i 2.600 euros que han aportat els candidats.

Segons el detall de les despeses que facilita Solidaritat, les butlletes i el seu enviament ha estat la partida més alta, 1.500 euros, seguida per els díptics, 1.376 euros i els anuncis a premsa, 1.350. En total, 6.750 euros que els situen molt per darrera de la CUP, amb una despesa de poc més de 12.000 euros, i d’ICV, que va invertir 15.000 euros.

Solidaritat afirma que presenta les xifres per responsabilitat social i lamenta la manca de transparència de les formacions que més han gastat en la darrera campanya, CIU, ERC, el PSC i el PP, que no han fet públics els seus números.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: