Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors estan recollint menys diners de les empreses per la Festa Major d’aquest any

Aquesta setmana els administradors de la Festa Major de Vilafranca han signat el conveni de col·laboració amb la Caixa, fruit del qual com ha passat en els darrers anys aquesta entitat d’estalvi es converteix en mecenes de la Festa Major.

Els administradors signaven el conveni amb Anna Maria Asensio, directora de l’Àrea de negoci de l’Alt Penedès de la Caixa. Després de la signatura, Joaquim Runsó en nom dels administradors, comentava que en aquests moments estan tancant ja la capta de suports econòmics amb les empreses. Com era d’esperar en l’actual moment econòmic, s’està recollint menys que l’any passat, tot i que també reconeixien que mantenir suports com el de la Caixa era important.
De fet, a l’igual que en els darrers anys, l’aportació de La Caixa ha de servir per cobrir les despeses de les moltes activitats que es fan a la plaça de Sant Joan, com el concert d’inxa, els concert vermut o l’actuació de la Penedès Brass Band que actuarà el dia 29 en aquest espai.

De fet, La Caixa manté l’aportació que ja va fer l’any passat, d’11.000€. Anna Maria Asensio explicava que tot i que aquests darrers anys des de l’Obra Social es destinen la majoria de recursos a temes més assistencials, ja l’any passat es va valorar com a molt positiu i necessari mantenir la col·laboració amb la Festa Major. Asensio remarcava que es tracta d’una festa amb una participació molt important de gran part de la societat vilafranquina i penedesenca.

D’altra banda els administradors van aprofitar per recordar que aquest dissabte serà el darrer en que tindran la urna per recollir diners dins de la campanya apadrina un tro de la tronada. Aquelles persones que vulguin col·laborar amb aquesta iniciativa, i que el seu nom surti al programa de la Festa Major, tenen doncs de temps fins aquest dissabte. A partir d’aquí, però, es poden fer més col·laboracions posant-se en contacte amb els administradors passat a les tardes per el seu despatx del carrer de la Font.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: