Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vilafranquí Andreu Caralt, nou coordinador comarcal d’ICV

Andreu Caralt és el nou coordinador comarcal d’ICV, en substitució del gelidenc Pep Anfruns, que serà el conseller comarcal de la formació ecosocialista.

 

D’ençà dels comicis municipals del 2007 el coordinador comarcal dels ecosocialistes era el regidor gelidenc Pep Anfruns. En aquest mandat el també membre de l’equip de govern de Gelida serà el conseller comarcal d’Iniciativa. L’assemblea general de la formació que s’ha fet dissabte al matí ha escollit com a nou coordinador comarcal el vilafranquí Andreu Caralt. Entre els assistents hi havia alguns dels vuit representants que tenen a l’Alt Penedès, a banda de militants i simpatitzants. L’objectiu que es marca Caralt és prou clar: incrementar la incidència a la nostra comarca. Caralt també ha insistit en fer realitat la Vegueria, des de la base; amb el treball dia a dia.

Acabada l’assemblea, hi havia un acte obert a la gent propera a Iniciativa. La diputada al Parlament Dolors Camats va parlar dels reptes de futur i va voler deixar ben clar que hi ha alternatives a la voràgine neoliberitzadora que assetja, deia, el continent europeu. L’assemblea comarcal i xerrada de Camats van tenir lloc al local de l’Associació de Veïns de la Girada.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: