Vinseum i MerCat sumen esforços en una nova proposta enoturística que aplega la gastronomia i la cultura de la vinya i el vi
La presentació d’aquesta nova proposta enoturística es feia aquesta setmana a les instal·lacions de Vinseum, amb la presència del director de Vinseum, Xavier Fornos, i el sumiller i copropietari del restaurant MerCat, Lluís Fàbrega que van explicar la iniciativa.
De fet es tracta d’un pack que inclou l’entrada per visitar el Museu, una copa gravada i un menú de degustació especial al restaurant MerCat. En principi està pensant per regalar-lo, i a banda d’aquest menú degustació de tres plats i postre que es pot maridar amb vins procedents dels cellers amics d’honor del Museu, també inclou un 10% de descompte sobre la carta del restaurant MerCat en un proper àpat i la possibilitat d’obtenir durant 6 mesos un 20% de descompte en el preu de l’entrada a diversos cellers amics d’honor de Vinseum. <br />Com destacava Xavier Fornos, la intenció era aprofitar necessitats i sinèrgies de les dues entitats per oferir un producte atractiu que faciliti que els visitants s’estiguin més al territori.
El producte es presenta en una caixa on es troba la copa, una còpia del menú, el llistat de vins i caves que es poden degustar al restaurant i un carnet numerat que a banda de ser l’entrada al Vinseum servirà per gaudir durant sis mesos d’avantatges a moltes activitats enoturístiques de la zona.
Per la seva banda, des de MerCat, en Lluís Fàbrega destacava que es tracta d’un menú molt treballat que mirar de lligar l’experiència de visitar l’exposició permanent "Tast Vinseum. Que hi ha dins d’una copa de vi?" amb una oferta gastronòmica de qualitat. Possibilitar també que els qui s’acosten a la vila s’hi quedin més estona, tot visitant el Museu, aprofitant l’oferta gastronòmica i enològica de la capital de l’Alt Penedès.
Aquest menú Vinseum serà una realitat a partit del proper 14 de juny, i es podrà adquirir tant al Vinseum com al MerCat al preu de 35€.