Divendres, 22 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Totes les escoles públiques de la Vila faran l’horari proposat per Educació el curs vinent

És l’horari marc que recomana el decret del calendari escolar: de 9 del matí a dos quarts d’1 del migdia i de 3 a dos quarts de 5 de la tarda. <br />

Aquest nou horari implica que la sortida de l’escola al migdia i a la tarda es fa mitja hora abans, que en total suma una hora que correspon a la sisena hora eliminada el curs vinent.

<br />A Vilafranca totes les escoles públiques han decidit, en Consell Escolar, acollir-se al nou horari recomanat per el Departament d’Ensenyament. Aquest canvi afecta el segon cicle d’educació infantil, de P3 a P5, i la primària i també centres reglats com l’escola d’art Arsenal o l’Escola Municipal de Música.

<br />Aquest canvi introduït pel nou govern català de cara al proper curs torna a crear diferències entre l’escola concertada i la pública, perquè a la concertada continuaran plegant a la 1 del migdia i a les 5 de la tarda, com sempre.

<br />Quant als 5 dies de lliure disposició que Ensenyament deixa escollir als centres al llarg del curs 2011-2012, totes les escoles públiques coincidiran.

<br />Seguint la recomanació feta per el Servei d’Ensenyament de Vilafranca, faran festa el 9 de desembre, el dilluns i dimarts de Carnaval o pel pont de l’1 de maig fins a un total de 5 dies repartits entre els tres trimestres.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: