Tornen els Juliols de la UB a Vilafranca, aquest any amb la Salut i la Cultura al voltant del vi com a protagonistes
Després que ens haguem acostumat a parlar de “les cultures del vi”, cal analitzar aquest concepte tant ampli i donar-nos compte de tot allò que significa: des de la producció, el paisatge, les tecnologies, el turisme, etc.
<p />
Per això aquest any s’ha volgut centrar el curs en 2 d’aquests aspectes que podrien estar englobats dins de “les cultures del vi” com són la cultura i la salut. De fet, el fil conductor serà el vi com a aliment i la seva vinculació amb la salut. Joan Cuscó, responsable del curs que porta per nom “Vi, cultura i salut”, destacavaque hi participaran especialistes d’arreu de l’estat espanyol en les cultures del vi, i que per tant serà molt enriquidor poder conèixer altres experiències reals a banda de les classes teòriques.
Els curs es farà al VINSEUM de l’11 al 15 de juliol en horari de tarda i comptaran amb experts de la Universitat d’Extremadura, d’Elx o de l’Hospital de Sant Pau, entre d’altres. La prescripció es pot fer fins a 1 setmana abans de l’inici del curs.