Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Agrícol dedica una vetllada a la poesia catalana i treu revista

La secció literària de l’Agrícol estrena revista amb el nom de "Lletres al passatge – L’Agrícol".  <br />

En la presentació, Xavier Hernández ha explicat que la publicació serà semestral i recollirà l’activitat de la secció literària amb l’objectiu que els actes culturals programats quedin reflectits d’una manera permanent.
La revista ha estat maquetada per Mercè Olivella, alumna de l’Escola Municipal d’Art Arsenal, que ha creat un disseny buscant una base artística. Inspirant-se en les revistes de les primeres avantguardes futuristes europees, ha dissenyat una lletra que sigui un missatge per ella mateixa.

La col·laboració entre L’Agrícol i l’Arsenal és el resultat de la signatura d’un conveni entre les dues entitats.

<br />La nova revista es podrà llegir a partir de demà, coincidint amb una nova vetllada literària que se celebra a l’Agrícol, a les 8 del vespre.

<br />L’acte consta d’una conferència a càrrec de Jaume Aulet, assagista i professor del Departament de Filologia Catalana de la UAB, que farà "Una aproximació a la poesia catalana del segle XXI" i una lectura de poemes de Francesc Pasqual, Marta Pérez Sierra, Gemma Arimany, Santi Borrell i Guillem Villarroya.

Aquests joves poetes donaran una breu mirada a l’obra d’un company, destacant-ne un parell de poemes representatius. D’aquesta manera, oferiran una visió personal que construirà un calidoscopi de les diferents imatges de la poesia de cada poeta.  <br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: