Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La 31a Trobada d’Olèrdola registra un nou èxit de participació, amb una gran varietat d’actes

Per participació, varietat del programa i capacitat organitzativa desplegada, la 31a Trobada d’Olèrdola es pot considerar com a tot un innegable èxit. Així ho assenyalen les opinions recollides entre assistents i organització.

Una de les conclusions que es poden extreure en una primera valoració és que s’aprecia més afluència de públic el dissabte a la tarda i durant el vespre, mentre que diumenge al migdia es consolida com el moment àlgid de participació, amb la paella. Les 700 racions servides de l’àpat popular és un dels indicadors més clars de l’èxit de participació. <br />L’àmplia sessió de tast dedicada a vins i caves d’Olèrdola, el dissabte a la tarda, va reunir a 40 persones. Diumenge al matí, el taller fotogràfic assolia objectius i permetia oferir una sessió pràctica ben aprofitada pels participants. Entre les novetats també cal anotar el funcionament de l’acte de lliurament del Premi Rossend Montané. Després de la paella també es va avançar l’inici del descens en tirolina per així mirar d’atendre la gran demanda sense que s’acabés fent fosc.<br />L’alcalde, Josep Tort, es mostrava satisfet per la gran afluència de públic i per la capacitat de la Trobada de reunir al castell a veïns de tots els nuclis del municipi, compartint dos dies de festa en germanor. Tort també apuntava que l’excel·lent participació plantejava reptes com els de l’aparcament de vehicles en l’accés al castell el diumenge al migdia. En aquest sentit apuntava que s’estudien possibilitats com les d’oferir un servei d’autocar continuat des de l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: