Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Farasha celebra els 5 anys

Farasha dansa oriental i creativa compleix aquest any el 5è aniversari de l’entitat i per cel·lebrar-ho diumenge va oferir un espectacle especial a Cal Bolet.

 

Farasha neix el 2005 a Vilafranca del Penedès amb el propòsit de donar a conèixer i apropar a tots els públics la Dansa Oriental, allunyar la visió purament de seducció que se li ha atribuït a aquesta dansa i mostrar la seva vessant més artística. La companyia ofereix espectàcles de gran i petit format on s’hi poden trobar diferents estils de dansa oriental i elements d’altres disciplines fruit de l’experiència i la creativitat de les seves ballarines. A més ocasionalment incorpora músics en directe i col·laboracions d’altres artistes, fet que converteix els seus espectacles en únics i irrepetibles. Concretament diumenge al vespre oferien un espectacle de dansa a Cal Bolet. Aquest esdeveniment comptava amb la participació de les ballarines que han format part de l’entitat i dels col·laboradors que en algun moment les han acompanyat durant aquests cinc anys. Ara arriba el fi de curs, i les membres de Farasha es disposen a reposar forces per tornar al setembre. L’espectacle va ser una trobada d’amics dalt l’escenari, un espectacle singular. Per tal de complementar la cel·lebració també es va fer un taller de Bollywood gratuït dissabte per la tarda i una exposició fotogràfica al Forat del Pany que es podrà contemplar fins al tancament per vacances del local.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: