Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Èxit en el memorial Josep Anton Cases

400 escolars de Vilafranca interpreten conjuntament una cantata acompanyats de 7 instrumentistes i una narradora.

Entre aquests dimarts i dimecres tots els nois i noies que fan sisè curs de primària de les escoles de la vila interpreten a l’Auditori la cantata en el XXI Memorial Josep Anton Casas de música a l’escola. Aquest memorial es va instaurar amb la voluntat de recordar la figura de Josep A. Casas, una persona que va treballar molt en la sensibilització musical dels infants de la nostra vila abans que la música tingués un reconeixement oficial dins el currículum escolar. L’objectiu que any darrera any mou l’Ajuntament a organitzar aquesta activitat juntament amb les escoles és que tots els nens i nenes participin d’una mateixa iniciativa i en siguin els protagonistes.  Enguany els 400 escolars vilafranquins canten les peces musicals de la cantata Beceroles amb 7 instrumentistes professionals i una narradora. Una cantata, en el marc del projecte Cantània, que cada any l’Auditori de Barcelona encarrega a compositors i escriptors catalans de reconegut prestigi. Una obra pensada expressament per ser cantada per un gran cor de veus de nens i nenes amb l’acompanyament de músics d’alt nivell professional.  Nivell que a Vilafranca es veu també recolzat per l’equipament de l’Auditori. Beceroles és una obra del compositor Enric Palomar i text de Màrius Serra.  La direcció musical va a càrrec de Josep Prats.  La cantata és una producció de l’Auditori de Barcelona i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya. Beceroles també serà interpretada a l’Auditori de Barcelona, al Vendrell, a Mataró, Olot, Manresa, Granollers, Figueres, Terrassa, Salamanca, Valladolid i Parla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: