Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Pets a Sant Pere de Riudebitlles el 5 d’agost

L’associació juvenil riudebitllenca Rivo Birlarum organitza el concert de Festa Major amb el grup tarragoní guanyador dels premis Enderrock d’enguany, Els Pets. <br />

L’associació juvenil riudebitllenca Rivo Birlarum organitza el concert de Festa Major amb el grup tarragoní guanyador dels premis Enderrock d’enguany, Els Pets.

L’entitat aprofita per emmarcar-lo dins dels actes del desè aniversari que estan duent a terme al llarg de l’any i que comptarà, també, amb altres celebracions. L’aniversari dels riudebitllencs coincideix amb el d’ Els Pets que compleixen 25 anys. El seu últim disc ha rebut els elogis unànimes de la crítica i s’ha passejat dos mesos llargs a les llistes dels discos més venuts de l’estat.

Des de fa deu anys l’associació Rivo Birlarum està duent a terme activitats per als joves: des de l’Arrencaceps al mateix concert de Festa Major, passant per el casal d’estiu o el concurs literari de Sant Jordi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: