Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els alumnes del Milà presenten treballs escènics

El proper divendres, dia 9 de juny, els alumnes de 1r i 2n de Batxillerat de la modalitat d’Arts Escèniques, Música i Dansa de l’Institut Milà i Fontanals representaran una petita mostra de tot el que han treballat a classe, tant de teatre com de música.

Aquest és el tercer any en què s’imparteix aquesta modalitat i, per tant, enguany és la segona promoció d’aquests ensenyaments a Vilafranca. Els alumnes d’aquesta modalitat cursen matèries com arts escèniques, història de la música i de la dansa, cant coral, llenguatge i pràctica musical i anàlisi musical com a matèries de modalitat. L’acte es farà divendres vinent a les set de la tarda a Cal Bolet i tothom hi està convidat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: