Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El conseller d’Agricultura Josep M. Pelegrí serà investit com a Confrare de Mèrit per la Confraria del Cava

L’acte es farà el proper 18 de juny  a les 8 del vespre al Castell de Falset i també es durà a terme l’agermanament amb la Confraria de la DO Montsant.

A banda, la periodista i escriptora Empar Moliner, el també periodista, escriptor i dramaturg, Toni Orensanz, i el periodista Ramon Francàs també seran investits Confrares de Mèrit, juntament amb el president del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Montsant, Jaume Domènech, el president de la Cooperativa Falset Marçà, Josep Maria Cots, el president del Celler Capçanes, Francesc Blanch, i el president de la Cooperativa del Masroig, Manel Roca.
L’acte d’agermanament de la Confraria del Cava amb la Denominació d’Origen Montsant coincideix amb els actes de celebració del 10è aniversari d’aquesta entitat. Aquest és el quart agermanament de la Confraria del Cava amb una DO catalana després que l’any passat s’agermanés amb la DO Conca de Barberà, el 2009 amb la DO Costers del Segre i l’any anterior amb la DO Pla de Bages.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: