Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arcadi Oliveres desperta més expectació que mai i omple Cal Bolet

Arcadi Oliveres, professor d’Economia de la Universitat Autònoma de Barcelona i reconegut activista per la justícia social i la pau, ha vingut moltes altres vegades a Vilafranca però ahir, amb el rerafons del moviment dels Indignats, va aixecar gran expectació. <br />

Oliveres participava en una sessió del cicle de xerrades "De 7 a 9 " que es preguntava si La pobresa és condició necessària de la riquesa?.

<br />Arcadi Oliveres va començar per donar la volta al títol perquè com va fer notar a casa nostra hi ha pobresa i ens indignem, però no ens morim de gana.

<br />Quant a la crisi financera viscuda a Occident va ser molt crític amb la injecció de liquiditat dels governs cap als bancs perquè, després de fer uns senzills números, afirma que amb aquest diners s’hauria pogut eliminar la fam en els propers 54 anys.

 

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès va engegar el cicle de xerrades "De 7 a 9 " fa un any i mig amb l’objectiu de presentar els projectes de cooperació, solidaritat, pau i drets humans de les associacions i entitats de la comarca. En aquest cas era C.C. ONG Ajuda al Desenvolupament de Sant Sadurní. Aquestes xerrades compten, a més, amb la participació d’un expert convidat.

El cicle continuarà amb dues xerrades més aquest 2011, una al setembre i l’altra durant el mes de novembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: