Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca amplia l’oferta d’oci per als menors d’edat amb una discoteca que s’obre a les tardes del dissabte

Es tracta d’un nou projecte del grup ARCS sota el nom de Sweet Dreamer. De moment només s’ha obert un cap de setmana, però si funciona bé, estudien ampliar-ho a cada cap de setmana o cada 15 dies.

Un dels responsables, el Juanjo Jiménez, explica que amb aquesta oferta queden cobertes les necessitats de 3 generacions des dels pares fins als fills menors d’edat, i assegura que els pares poden estar ben tranquils perquè tenen cura dels seus fills.

L’oferta és per a joves de  14 a 17 anys i l’entrada té un preu de 5 euros amb una consumició sempre sense alcohol.<br /> <br />La sessió de dissabte passat va anar a càrrec del dj resident de l’Arcs Jonathan Gómez. Els joves que hi van anar van gaudir d’una bona estona de música i diversió

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: