Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull la Festa de l’Associació Celíacs de Catalunya

Dissabte es celebrarà a Vilafranca el dia internacional de la malaltia celíaca, organitzat per l’Associació Celíacs de Catalunya, amb col·laboració de l’Ajuntament de la vila.

La trobada es realitzarà al Parc de Sant Julià i s’espera la presència d’unes 3.000 persones. La jornada estarà formada per un esmorzar i un seguit d’actes paral·lels, com jocs infantils o visites guiades per Vilafranca. Els Castellers contribuiran a la causa amb un pilar al mateix Parc de Sant Julià a dos quarts d’una del migdia. Els Castellers de Vilafranca participaran a la trobada que l’Associació Celíacs de Catalunya organitzarà a Vilafranca. La colla de la camisa verda hi farà un pilar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: