Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Estalella Graells treballa per introduir l’alimentació ecològica al menjador

<p />Una seixantena de pares i mares de l’Estalella han assistit a una matinal informativa dedicada íntegrament a conèixer els avantatges de l’alimentació ecològica i les possibilitats d’aplicar-la al menjador. 

Des de l’Ampa volen oferir als infants aliments més saludables als seus àpats i han iniciat un procés informatiu i de difusió sobre els menjadors escolars ecològics i ara estan enllestint un estudi econòmic per veure quins productes ecològics poden implantar, com fer-ho i buscant proveïdors propers. 

Són pares i mares que prefereixen els aliments ecològics perquè són més saludables, ja que estan lliures de residus tòxics, pesticides i fertilitzants sintètics, més sostenibles amb el medi ambient, tenen el màxim nivell de qualitat, i són més saborosos. 

<div></div>
A banda dels beneficis nutricionals que comporta l’alimentació biològica, també es constaten menys baixes escolars als centres. <br />Una de les expertes convidada a la jornada, la mestra i cuinera, Lola Puig, resumia els beneficis i les reticències que genera la introducció de l’alimentació ecològica a les escoles.

Quant als costos econòmics, Lola Puig, ha fet un estudi on constata que un menjador escolar biològic no resulta més car per a les famílies. 

Aquesta jornada informativa, celebrada dissabte a l’Estalella Graells, ha sorgit a iniciativa d’una comissió de l’Ampa. Els resultats del petit estudi de costos iniciat es debatran amb el personal que porta la cuina de l’escola, el professorat i el Consell Escolar per tal prendre una decisió.

L’objectiu d’aquestes famílies és afegir més qualitat a un servei que ja funciona de manera òptima, amb la complicitat de tots els implicats per afrontar aquest repte amb garanties.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: