Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sala d’estudi Sant Joan amplia l’horari pels exàmens de final de curs

<p />A partir del dilluns vinent i fins a l’1 de juliol, novament la sala d’estudi Sant Joan amplia el seu horari d’obertura.

Els horaris ampliats de funcionament són els mateixos aplicats a principis d’any: de dilluns a diumenge, de les 9 del matí fins a les 2 del migdia, i de les 4 de la tarda fins a les 11 de la nit. En total 12 hores d’obertura d’aquest servei d’atenció i suport al jove estudiant.

<br />L’oferta de serveis de què disposa la sala d’estudi Sant Joan és de 80 punts de treball, servei de connexió wi-fi gratuïta, 5 punts d’accés a Internet amb servei d’impressió i un fons bibliogràfic bàsic de suport.

A partir de l’1 de juliol, la sala d’estudi romandrà tancat fins al setembre, quan s’iniciï el nou curs escolar. Ja de cara al setembre es preveu l’obertura de la nova sala d’estudi de la Casa Amiguet, al carrer de la Palma.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: