Diumenge, 24 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Josep Ramón Sogas diu que el PP exigirà a ADIF la correcció dels sorolls i les vibracions del pas del tren pel centre de Vilafranca

El candidat del PP a Vilafranca, Josep Ramón Sogas, i el President Provincial, Antoni Bosch, s’han reunit amb un representant dels afectats pel soroll i les vibracions que produeix el pas de l’AVE i la resta de trens pel municipi.

Josep Ramón, considera que s’han de solucionar urgentment aquests problemes. Per això, ha afirmat que s’exigirà a ADIF la correcció dels sorolls i les vibracions del pas del tren pel centre de Vilafranca. Actualment hi ha veïns que han de suportar uns sorolls que superen entre 13 i 15 el màxim de decibels permesos per llei. Es tracta de persones que viuen a prop d’una part de les vies que encara no ha estat coberta i que arriba fins el pont de Moja. En aquests moments s’està parlant del pagament de la cobertura al 70-30 entre ADIF i Ajuntament. Ramon reconeix que són unes obres cares, però considera que en les hauria d’assumir ADIF, no el municipi donat com s’ha fet al projecte a Vilafranca. Pel que fa a la campanya, Josep Ramon considera que ha estat una campanya tranquil·la i neta. Els partits han mirat d’explicar les seves propostes en positiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: