Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Ridao acompanya Pep Quelart en la presentació de les seves propostes per Vilafranca al mercat del barri de l’Espirall

Aquest matí el candidat d’ERC Pep Quelart ha estat fent campanya al barri vilafranquí de l’Espirall, acompanyat del secretari general i portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Joan Ridao.

Després de donar un tomb al mercat, Quelart ha portat Ridao fins a la plaça Pau Casals on han atès els mitjans de comunicació. Quelart ha destacat que el que havien fet al matí era una mostra més de la seva campanya de proximitat, per acostar les propostes als veïns de la vila. Per ERC, el seu programa és una mostra de realisme, amb propostes possibles i orientades al bon govern.<br />Per Quelart, acostar-se a la plaça Pau Casals volia significar el seu compromís amb una proposta que han defensat en aquest darrer mandat amb la voluntat que l’Espirall disposés d’un espai social important. Unint aquestes dues places.
Per la seva banda, Ridao destacava que es tracta en aquests darrers dies de campanya de fer una última apretada. Ho deia des del seu convenciment que la bona feina que ha fet ERC es veurà recompensada.

Quelart i Ridao estaven acompanyats de diferents membres de la candidatura de Vilafranca que han estat explicat les propostes d’ERC per la Vila, i també concretament per l’Espirall, als veïns del barri.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: