Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gramona s’endú 4 medalles al concurs de vins de la DO Penedès

<p /> Dels resultats d’aquest any del concurs de vins organitzat per l’Acadèmia Tastavins del Penedès, amb la col·laboració del Consell Regulador de la DO Penedès, destaca el celler Gramona que ha obtingut 4 medalles, dues d’or per al Gessamí 2010 i el Sauvignon blanc 2010. 

El millor rosat de l’any recau, per primer cop, en Masia Colomé pel Rosadenc 2010 i en negres, Masia Vallformosa ostenta el premi al millor vi negre de l’any, amb Vallformosa 2009, i Albet i Noya s’enduu el premi al millor vi negre de criança amb el Reserva Martí 2006. 

El millor vi dolç de l’any és el Dolç Verema Tardana 2008 de Torre del Veguer.  

<div></div>
El concurs de vins ha arribat a la seva 45ª edició amb un gran èxit de participació en les seves 5 categories, incorporant enguany una nova categoria per als vins dolços.

A l’acte de lliurament de premis, celebrat divendres passat a Barcelona, hi ha assistit un centenar d’acadèmics, elaboradors i amics. <br />En el mateix acte també es van lliurar els premis del segon certamen de poesia, organitzat pels Tastavins, que ha guanyat Eva Font de Palau-Solità i Plegamans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: