Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Falten famílies per acollir infants sahrauís durant l’estiu a la comarca

L’ACAPS Wilaia Alt Penedès en col·laboració amb el Front Polisario organitza cada any a l’Alt Penedès les colònies d’estiu per a infants sahrauís refugiats als campaments de Tindouf en el projecte Vacances en Pau.

Com cada estiu, un nombre important d’infants sahrauís d’entre set i dotze anys s’acolliran en famílies catalanes durant els mesos de juliol i agost.  Els infants són els més afectats per les difícils condicions de vida dels campaments de refugiats, perquè no tenen cobertes les necessitats bàsiques per al seu bon creixement i desenvolupament personal. S’aprofita l’estada dels nens i nenes sahrauís per fer-los revisions mèdiques i intervencions sanitàries que als campaments de refugiats no es podrien dur a terme.  L’estada en famílies de catalanes és molt positiva per a tots els participants i és una manera més de fer efectiva la nostra solidaritat amb el poble sahrauí,  que pateix un exili injust des de fa més de trenta anys. Les famílies penedesenques interessades en acollir un infant sahrauí aquest estiu, poden posar-se en contacte amb l’organització fins el dia 25 de maig al telèfon 699056215 en horari de tarda-vespre.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: