Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots volen fer castells de 7 i mig per Fires de Maig

<p />Aquesta actuació suposarà el seu debut aquesta temporada, a Vilafranca. 

Els de la camisa vermella es plantegen la diada de Fires amb molta il·lusió, veient l’evolució dels seus castells ens els últims assaigs, on han pogut comprovar que la renovació dels troncs va per bon camí.  

<div></div>
Tot i que els assaigs d’aquesta setmana acabaran de decidir els castells que es portaran a plaça, és molt probable que siguin el cinc de set, el tres i el quatre de set amb agulla. Qualsevol d’aquestes construccions suposaria el primer castell de set i mig de la temporada per la colla vilafranquina.  

Els Xicots conviden tothom qui vulgui a acostar-se a participar en els assaigs per preparar la diada de Fires, aquest dimecres de 2/4 de 10 a 11, i divendres de 10 a 12 de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: