Diumenge, 4 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els grups de prellenguatge i els tallers instrumentals de l’Escola Municipal de Música ofereix el seu concert de primavera a l’Auditori

El migdia de dissabte l’Auditori Municipal es va omplir de música i veus amb el concert de primavera que oferien els tallers instrumentals i els grups de prellenguatge de l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet de Vilafranca.

<p />

Els primers en actuar van ser els alumnes dels diferents tallers. Així van fer-ho els de guitarres, els de corda, els de vent, els de combo i finalment els de piano, teclats i percussió. Les peces que es van anar oferint variaven i per exemple es van poder escoltar peces tant conegudes com la sintonia dels Picapedra, la música de Pirates del Carib, l’Obladi oblada dels Beatles o la música del videojoc Super Mario Bros.<br />Pel que fa a la cantata dels grups de prellenguatge, s’agrupava sota el títol de "Nyam-nyam". Dividida en quatre blocs, hi havia temps dedicat a l’esmorzar, el dinar, el berenar i el sopar.<br />Sota la direcció de Carme Olivella, i amb arranjaments de Carles Sanz, es van poder escoltar peces com ara "Bons cereals", "rentem les dents", "un plat d’enciam" o "pa amb tomàquet".<br />La professora de violí de l’escola, Carmina Font, comentava que és tracta d’una activitat que serveix com a cloenda del que s’ha anat fent al llarg del curs.

Font comentava que els infants estan il·lusionats de tocar en grup, que és un al·licient per a ells.<br />Pel que fa a propers concerts de l’Escola de Música Maria Dolors Calvet, serà l’11 de juny amb els grups més grans de l’escola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: