Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC exigeix que la nova línia 8 de Rodalies arribi fins a Vilafranca

<p />El servei de Rodalies de Renfe tindrà una nova línia a partir del 26 de juny que connectarà Martorell amb Granollers, sense passar per Barcelona, segons ha anunciat el conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder.    

El diputat vilafranquí i portaveu d’infrastructures del PSC a la Cambra, Roberto Labandera, demana que la R-8 arribi fins a Vilafranca. Un perllongament que ha de beneficiar la connexió de Vilafranca i la comarca amb les ciutats del cinturó metropolità.  Per Labandera, "Vilafranca no pot quedar aïllada d’aquesta nova línia." 

<div></div>
La línia, que es convertirà en la primera radial de Rodalies, tindrà un tren per hora en cada sentit i aprofitarà les actuals vies de mercaderies. En aquesta línia, Roberto Labandera argumenta que allargar-la fins al Penedès no suposa cap cost addicional perquè les estacions ja hi són.

El PSC va presentar, divendres passat, al Parlament una proposta de resolució demanant el perllongament de la nova línia de Rodalies fins a la capital penedesenca.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: