Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Parlament de Catalunya ha aprovat millorar el transport públic entre Vilafranca i Tarragona

Els diputats, Roberto Labandera, del PSC i Dolors Montserrat, del PP es congratulen pel resultat de la comissió de Territori i Sostenibilitat, reunida aquest dimecres.

La proposta recull la necessitat de que l’actual servei, molt poc eficient, sigui reforçat per serveis directes entre ambdues ciutats, fent servir l’autopista i reduint d’aquesta manera l’actual velocitat comercial molt competitiva. La diputada popular i presidenta de la mateixa comissió, Dolors Montserrat, ha mostrat la seva satisfacció per l’aprovació de la proposta ja que són molts els ciutadans que es desplacen entre aquestes dues ciutats que opten per el cotxe privat per manca d’un bon servei de transport públic tant ferroviari com per carretera. El diputat vilafranquí ha recordat que el servei de transports de viatgers per carretera entre Vilafranca i Tarragona consta actualment de quatre expedicions d’anada, amb sortida des de la capital penedesenca, i tres expedicions en sentit contrari des de la capital tarraconense. La proposta de resolució aprovada insta a la Generalitat a revisar el servei de Rodalies i trens regionals per reduir els temps d’espera entre les línies a l’estació de Sant Vicenç de Calders. Així com també incrementar i millorar el transport per carretera amb autobusos directes i semidirectes entre Vilafranca del Penedès i Tarragona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: