Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Maig Gastronòmic de Sant Sadurní enfila la segona quinzena

<p />Després de completar una primera quinzena amb una notable participació en les activitats i ofertes programades, el Maig Gastronòmic 2011 enfila la recta final amb algunes propostes molt interessants i l’atractiu de poder entrar en el sorteig d’un lot de 15 regals si s’acrediten un mínim de 10 productes o activitats.   

L’oferta del Maig Gastronòmic és una iniciativa del Patronat de Turisme de Sant Sadurní i un total de 15 establiments vinculats a la gastronomia de la vila, tres més que en l’edició de l’any passat.

<div></div>
De les activitats pendents, destaquem que aquest divendres es fa el sopar ecològic amb maridatge musical a l’Hotel Fonda Neus; dimecres vinent un tast amistós de formatges i vins a Cal Feru ; a banda del sopar de maridatge a La Cava d’en Sergi; les degustacions de xocolata desfeta o una visita amb dinar inclòs a Caves Recaredo. 

Per ampliar la informació sobre el Maig Gastronòmic es pot consultar la web <a href="http://www.turismesantsadurni.cat">www.turismesantsadurni.cat</a>.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: