Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

David Miret, entre els cinc finalistes a Català de l’Any

<p />El cap de colla dels Castellers de Vilafranca ha arribat a ser un dels cinc finalistes a candidats a Català de l’Any 2010, a costat de Montserrat Caballé, Xavi Hernández, el metge Joan Pere Barret i l’escriptor Emili Teixidor.       

<div></div>
<div></div>
Ara, de manera progressiva, s’aniran eliminant els menys votats fins al dia 20 de maig, data en què es coneixerà qui és l’últim eliminat i, per tant, qui són els tres finalistes.<br />El cap de colla dels Verds, David Miret, diu que ha estat bonic participar-hi però ja dóna per fet que no estarà entre els 3 finalistes.

<div></div>
<div></div>
Miret opta a l’elecció com a cap de colla dels Castellers de Vilafranca en la millor temporada de la seva història.

<br />El Premi Català de l’Any se celebra des del 2000 i han estat guardonats nou personatges, sent el darrer Pep Guardiola com a entrenador del Barça i símbol blaugrana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: