Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU ha aconseguit també ser el partit amb més consellers al Consell Comarcal de l’Alt Penedès

A l’organisme comarcal s’hi incorpora per primera vegada la CUP.

Les eleccions municipals comporten també l’elecció dels consellers del consell comarcal, que s’escullen per elecció indirecta i amb un càlcul combinat entre vots totals assolits a la comarca per cada partit polític i per nombre de regidors.  L’increment de població de la comarca comporta que en aquesta ocasió  s’escullin 33 consellers comarcals, enlloc dels 25 que hi havia fins ara. En aquest sentit la força política amb més consellers és CiU que en tindrà 14, enlloc dels 10 que tenia. El PSC en tindrà 12, enlloc de 10, ERC manté tres consellers comarcals, el PP en té 2, un més que els que tenia ara, ICV manté un conseller i s’incorpora com a nou grup comarcal la CUP amb un conseller, desprès de sumar un total  de set regidors a l’Alt Penedès, 2 a Vilafranca, 2 a Sant Martí, 2 a Subirats i 1 a Sant Pere de Riudebitlles.                                                                                                                      

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: