Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Campanya de la JCI de Vilafranca contra la malària

La Jove Cambra Internacional de Vilafranca va cobrir parcialment el monument als castells de Vilafranca amb una xarxa en el marc de la campanya Nothing But Nets.

Nothing But Nets és una programa social, amb el suport de la Fundació de les Nacions Unides, i el seu objectiu és evitar que els nens africans morin de malària mitjançant la compra, distribució i ensenyament de la correcta utilització de mosquiteres. La Jove Cambra Internacional de Vilafranca, igual que totes les Joves Cambres Internacionals del món, ha col·laborat en aquest programa, amb una activitat molt senzilla. Així durant tot el matí i migdia del dissabte, mentre se celebrava el mercat de Vilafranca, es va cobrir el monument de Josep Canyas, i es va situar una petita taula, amb informació sobre el programa, per recollir donatius voluntaris de la gent de la vila. D’altra banda la campanya continua i els donatius es poden oferir mitjançant el web de la Jove cambra. A través d’aquesta campanya internacional contra la malària, els membres de les Joves Cambres Internacionals amb el lideratge a les Nacions Unides volen aconseguir arribar a la recaptació de 10 milions de dòlars, que és  l’equivalent d’1 milió de mosquiteres, fins al 2015.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: