Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una desfilada de moda al gimnàs espai d’esport ha combinat flors, joies, pentinats, maquillatge, i evidentment roba

L’acte va generar gran expectació, amb una llarga cua a l’exterior de l’edifici. Aproximadament unes 200 persones van voler gaudir d’aquesta desfilada que combinava diferents disciplines.

L’Outlet Factory Vinyets, de Sant Quintí de Mediona, per la seva banda, presentava la roba de la nova temporada de primavera-estiu, però la desfilada es complementava amb els pentinats i el maquillatge de la perruqueria Teresa Domingo de Llongueras, l’ornamentació floral a càrrec d’Art Tupiari, les joies de Maite Vives i Francesc Llosa Joiers i el gimnàs Espai d’Sport. <br />La desfilada s’organitzava en 3 espais. Un primer que mostrava roba de nit amb vestits foscos i més elegants, una part molt primaveral, amb roba blanca de cara a aquest estiu, i a la tercera planta, la passarel·la pròpiament on les i els models desfilaven mostrant vestits més casuals. <br />Tots els assistents van gaudir d’una bona vetllada, amb molta marxa i es van acomiadar amb una rosa a la mà.
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: