Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un ple d’estudiants debatrà una moció de civisme a Vilafranca

Alumnes de quart d’ESO de les escoles de Vilafranca celebraran dilluns un ple municipal que s’oferirà en directe a Penedès TV.

‘Tots som regidors" és un projecte d’apropament dels joves a la política municipal que  el curs passat es va impulsar des de l’institut Eugeni d’Ors, i que aquest curs ha ampliat de l’Ajuntament de Vilafranca, a través dels serveis de Participació Ciutadana i Joventut. L’objectiu de la iniciativa ha estat que els alumnes de secundària adquireixin habilitats i coneixements per prendre decisions; s’eduquin en els valors del debat, el consens i la tolerància, i entenguin el funcionament del sistema democràtic. A més, s’ha aprofundit en el coneixement de les institucions públiques i s’ha millorat l’expressió verbal i la comprensió lectora entre d’altres habilitats. Els alumnes porten mesos preparant el debat d’una ordenança de civisme. Per ampliar coneixements fins i tot han assistit de públic a alguns plens de l’ajuntament. Aquest dilluns portaran el debat a la pràctica en un ple que es reunirà de quatre a cinc de la tarda i que serà retransmès en directe a Penedès TV.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: