Dijous, 24 d'abril de 2025
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Premis per alumnes de l’escola d’Enologia d’Espiells

Dos alumnes de l’Escola de Viticultura i Enologia d’Espiells queden tercers en el concurs Desafio Junior Empresarial 2010-11

El projecte de síntesi amb el qual conclou el Cicle Formatiu de Grau Superior en Gestió Comercial i de Marketing, realitzat per Anna Isart, de Sant Pere de Riudebitlles, i Maria Vallés, de Torrelles de Foix, alumnes de l’Escola de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech, ha obtingut el tercer lloc al concurs Desafio Junior Empresarial 2010-11, entre més de 500 projectes d’arreu de l’Estat espanyol. Les dues alumnes de l’Escola d’Espiells es van desplaçar a Madrid, el passat 13 d’abril, per presentar la seva candidatura en un certamen que premia el millor projecte empresarial júnior. Aquest acte va tenir lloc a la seu de la prestigiosa Escola Universitària de Negocis ESIC Busines & Marketing School, que n’era la patrocinadora, conjuntament amb la Universitat Rey Juan Carlos.<br />El projecte d’Isart i Vallès té com objectiu constituir i desenvolupar una empresa, en tots els seus àmbits. Concretament, han desenvolupat una empresa de serveis relacionada en la gestió de residus, més específicament el vidre, a la zona vitivinícola de l’Alt Penedès.<br />Es dóna la circumstància que, només uns dies abans, el treball de recerca en Viticultura i Enologia "Estudi comparatiu entre diferents mètodes i èpoques d’aclarit sobre ceps en formació de la varietat syrah", signat per Anna Isart, Maria Vallès i Jordi Raventós, de Santa Margarida i Els Monjos, va ser el guanyador del XII Premi Eduard Vendrell i Baqués, al millor treball de temàtica Vitícola i d’ Enologia, instituït per el Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: