Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es completa la portada d’aigua a Daltmar, Moja i Sant Miquel

Per unanimitat, el ple de l’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat un conveni amb la Mancomunitat Penedès-Garraf que regula les condicions finals del projecte de portada d’aigua d’Aigües Ter LLobregat al municipi.

Es tracta d’un dels projectes més ambiciosos d’aquest mandat municipal, que suposa garantir el subministrament d’aigua dels nuclis de Daltmar, Sant Miquel i Moja a través de la construcció de tres nous dipòsits i la connexió a la xarxa d’Aigües Ter Llobregat amb nous ramals . El projecte ja es troba en la seva fase final d’execució i en el ple, l’alcalde, Josep Tort, ha anunciat que en el cas de Daltmar ja hi haurà subministrament d’aigua entre els mesos de juny i juliol.  
<div></div>
<br />Segons el conveni, el cost de les obres ha pujat a més de 4 milions 300 mil euros, un 14% dels quals els aporta l’Ajuntament de fons propis. Per l’Ajuntament, era prioritari garantir el subministrament d’aigua, especialment a Daltmar, on a causa de l’augment de consum durant l’estiu hi havia risc de sobreexplotació dels pous. En el conveni també es fa una reserva de cabal pel municipi per atendre les perspectives de creixement de consum d’aigua.  

<br />D’altra banda, 11 alumnes van estrenar ahir la nova ala d’educació infantil del nou edifici de l’escola Rossend Montané.  I en el ple també s’ha donat a conèixer que la cabana de pedra seca desmuntada per les obres de la C15 es muntarà el proper mes, a l’entrada del conjunt monumental.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: