Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’èxit de la Nit de Lletres a l’Agrícol n’assegura la continuïtat

<p /> Poesia, la música en directe de Paton Soler, una exposició d’il·lustracions i un concorregut tast de vins van omplir la primera Nit de Lletres, celebrada dijous passat, al Centre Artístic l’Agrícol de Vilafranca.    

Amb aquesta activitat artística, la renovada junta de l’Agrícol se suma a la celebració de Sant Jordi. Donat l’èxit d’aquesta primera cita, el seu president, Joan Cuscó, ja parlava de les pròximes.

<div></div>
La vetllada comptava amb l’actuació del cantautor vilafranquí Paton Soler, el Grup de Música de l’institut Can Puig de Sant Pere de Ribes, un tast de vins i l’exposició "Un món de contes" amb les il·lustracions de Laura Borràs Dalmau per a contes infantils. Aquesta mostra es pot visitar, a l’Agrícol, fins el 21 de juny.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: