Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola Municipal de Música inicia a primers de maig el seu període de pre-inscripcions

De fet les pre-inscripcions s’obriran a partir del 2 de maig, però abans de cara a la propera setmana s’han previst dues sessions informatives adreçades a aquells pares i mares que vulguin conèixer una mica millor el centre i el que s’hi ofereix.

El director de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca, David Miret, comentava que el període de pre-inscripció és important i que cal també que els actuals alumnes del centre facin aquest pas, ja que és la manera que té el centre de saber que volen continuar estudiant.
De cara al proper curs l’oferta d’instruments habituals de l’escola es manté, i la voluntat seria creixer pel que fa als instruments tradicionals. S’està estudiant la possibilitat d’incloure el sac de gemecs, de fet l’únic que els faltaria per completar l’oferta d’instruments tradicionals.<br />D’altra banda, l’escola ha estat duent a terme la setmana passada un cicle de concerts que els servia per tancar el quadrimestre. Uns concerts que s’han celebrat a l’auditori del mateix edifici de l’Ateneu, on hi ha l’Escola de Música. L’objectiu, com remarca Miret, és que els alumnes i les diferents formacions que hi ha al centre puguin actuar davant del públic. Una experiència del tot positiva.

Aquesta setmana, coincidint amb la Setmana Santa l’Escola de Música està tancada; però reprendrà la seva activitat a partir del dimarts dia 26. Recordem que precisament el mateix dimarts, a ¼ de 10 del vespre i a l’auditori de l’Ateneu, es farà la primera de les sessions informatives adreçades als pares i mares que vulguin portar els seus fills al centre el proper curs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: