Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les 4 candidatures de la CUP a l’Alt Penedès presenten els seus projectes

A la candidatura de la CUP vilafranquina, que ara acaba el segon mandat a l’ajuntament de Vilafranca, s’hi sumen 3 candidatures més que es presenten a la cita electoral del 22 de maig. Són Més Poble-CUP de Sant Pere de Riudebitlles, Alternativa Martinenca i Alternativa per Subirats.  

Una foto de família dels integrants de les 4 llistes, feta ahir a les escales de l’ajuntament de Vilafranca, servia per presentar els respectius projectes municipals.    <br />
Alternativa per Subirats, amb Ramon Carbonell de cap de llista, aspira a treure un regidor gràcies a l’aire fresc que aporten. Segons Carbonell, a Subirats les expectatives estan molt obertes perquè el republicà Antoni Soler , que ha estat alcalde els darrers 8 anys, no es torna a presentar.  

Isaac Ruana encapçala la llista de la CUP a Sant Pere de Riudebitlles amb l’objectiu principal de donar veu al poble i crear una regidoria de Participació Ciutadana. Aquest tarannà ja l’han introduït en la confecció del programa electoral a través d’una jornada de participació ciutadana i en l’assemblea pública que va ratificar la llista.

La número dos d’Alternativa Martinenca, Montse Recasens, explica que procedeixen d’ateneus i associacions i neixen amb l’objectiu d’introduir un canvi per Sant Martí. Critiquen que a l’ajuntament no hi ha diàleg, ni participació ciutadana i que l’administració municipal és opaca. Per això, aposten per crear un reglament de participació ciutadana.

A banda de les 4 llistes de l’Alt Penedès, la CUP també estarà present a altres municipis de la Vegueria Penedès. 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: