Dissabte, 10 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’autor de l’estampa de Sant Fèlix serà el jove Manel Vallès

Els Lax’n’Busto protagonitzaran el concert del dia 30 d’agost, just el mateix dia que farà 25 anys del seu primer cocert.

Els administradors de la Festa Major de Vilafranca han presentat la persona que s’encarregarà de dibuixar un dels elements més tradicionals de la festa, com és l’estampa de Sant Fèlix. La presentació s’ha fet en el si de la Casa de la Festa Major i just quan l’administrador Fran Nieto ha pronunciat el seu nom el Manel Vallès ha aparegut en escena. Té 23 anys, estudia disseny industrial a la Llotja de Barcelona, és membre del Ball de Diables i ha estat l’artista més jove que ha participat en el Firart, on exposa les seves obres des de fa tres anys. És també l’autor d’un mural que hi ha a la seu dels Xicots de Vilafranca, Cal Noi-Noi. Ja fa temps que li van insinuar que podria ser l’autor de l’estampa. Tot i que ja té des de fa dies la idea de com serà l’estampa no n’ha volgut desvetllar cap detall. Només assegura que serà fidel al seu estil, un estil influenciat pel disseny. D’altra banda els administradors també han anunciat quin serà un dels plats forts musicals de la Festa Major. En concret els vendrellencs Lax’n’Busto actuaran el dia 30 d’agost a la rambla de Sant Francesc.  Es dóna el cas que fa pocs dies els Lax’n van iniciar al Liceu de Barcelona una gira commemorant els seus 25 anys i concretament el dia 30 d’agost farà 25 anys del seu primer concert, que va ser a Albinyana. A Vilafranca tenen moltes ganes de celebrar-ho i han anunciat que el concert tindrà diverses sorpreses i la participació d’artistes convidats.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: