Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La presidenta del PP a Catalunya visita Vilafranca i considera un model a seguir la gestió municipal a Pontons

Divendres Alícia Sánchez-Camacho va ser a l’Alt Penedès per visitar primer Pontons i després Vilafranca. A la capital de la comarca, Sánchez-Camacho va aprofitar per comentar que a la tarda a Barcelona tenien un congrés municipal, i que pensava presentar la gestió de Pontons com a exemple per la resta de municipis.

També va manifestar que esperava repetir la majoria absoluta en aquest municipi i millorar els resultats a Vilafranca assolin el segon regidor. Per Sánchez-Camacho és molt important donar impuls a la comarca.
Abans de fer una visita al Vinseum, per veure l’estat del treballs que s’hi estan fent i el canvi que experimentarà el Museu un cop hagin acabat els treballs; la presidenta dels populars catalans va voler parlar també de qüestions relacionades amb la política catalana. Va criticar la proposta del conseller de Sanitat d’aplicar el cèntim sanitari en les begudes alcohòliques, defensant que el que cal ara es abaixar impostos i ajudar a crear ocupació.

Després de les declaracions a la premsa, Alícia Sánchez-Camacho va visitar les instal·lacions de la Capella de Sant Pelegrí, on es pot veure l’actual fons de Vinseum. A més, i de la mà del president de Vinseum, Josep Soler, va conèixer el projecte de remodelació i ampliació que s’està duent a terme a l’antic Museu de Vilafranca i que ha de convertir-se en el Museu de les Cultures del Vi de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: